Όραμα – Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Φιλοσοφία

Από την ίδρυση της DIMAKIS SA, οι άνθρωποί της επένδυσαν προσωπικά στην ικανοποίηση των πελατών της προσφέροντας λύσεις αποκλειστικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.

Η φιλοσοφία της είναι μία: Εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής.

Όραμα

Η τεχνολογική εξέλιξη προϊόντων και υπηρεσιών μας προς όφελος των καταναλωτών, διότι κάθε επιχειρηματική μας δράση συνοδεύεται πρωτίστως από βαθιά κατανόηση των καταναλωτικών αναγκών.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Προϊόντα
Σε καιρούς ραγδαίων αλλαγών επιδιώκουμε την τεχνολογική εξέλιξη και την συνεχή βελτίωση των προϊόντων μας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη καινοτομιών με κινητήρια δύναμη το συνεχώς εξελισσόμενο ανθρώπινο δυναμικό μας.
Υπηρεσίες
Σταθερή επιδίωξη της εταιρίας μας αποτελεί η βιώσιμη ανάπτυξη μέσω της διαρκούς ποιοτικής βελτίωσης των υπηρεσιών μας σε όλους τους τομείς δράσης μας με γνώμονα πάντα την δική σας άμεση εξυπηρέτηση.
Αξίες
Όλα αρχίζουν με τις αξίες μας, οι οποίες αποτελούν το DNA της εταιρίας μας και είναι ελιξίριο της επιτυχημένης σταδιοδρομίας μας. Με επιχειρηματική ηθική, ακεραιότητα και διαφάνεια στηρίζουμε πλήρως τις δικές σας προσδοκίες.
Άνθρωπος
Βασιζόμαστε στις ανθρώπινες σχέσεις διότι σε μία εταιρία η πραγματική ισχύς και η ενέργεια δημιουργείται από τις επαγγελματικές σχέσεις.

Το είδος των σχέσεων και η δυνατότητα να τις αναπτύξουμε είναι εξίσου σημαντικές με τους στόχους που θέτουμε.

Μετάβαση στο περιεχόμενο