Αρχεία: Timeline Stories

2017

Ο χώρος του μπάνιου, αποτελεί τον επόμενο σταθμό για τη νέα δυναμική φάση ανάπτυξης της ΔΗΜΑΚΗΣ Α.Ε. Η νέα αυτή δραστηριότητα, λειτουργώντας ανεξάρτητα αλλά αμφίδρομα με την έως τώρα κύρια ενασχόληση της εταιρίας, έρχεται να προστεθεί στην προσπάθεια της συνεχούς αναζήτησης και εξέλιξης της. Το νέο κατάστημα στο κέντρο της πόλης, επίπλων μπάνιου, πλακιδίων, ειδών … continue reading

2015

Η ανάπτυξη της ΔΗΜΑΚΗΣ Α.Ε. συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς. Αξιολογώντας την εσωτερική της οργάνωση σε συνδυασμό με το εξωτερικό περιβάλλον,  σας παρέχει προτάσεις σε κάθε είδους ενεργειακή αναβάθμιση συστημάτων θέρμανσης – ύδρευσης – δροσισμού.

2013

Διαβλέποντας την τάση των σύγχρονων απαιτήσεων της αγοράς για δημιουργία ενιαίων καταστημάτων, λαμβάνεται η στρατηγική απόφαση επέκτασης των εγκαταστάσεων στη Δυτική Θεσσαλονίκη. Η δημιουργία νέου χώρου διανομής συνοδεύεται από την μεταφορά της έδρας.  Ο 9.500 τ.μ. νέος χώρος στεγάζει τα κεντρικά γραφεία, αποθηκευτικό χώρο, εκθεσιακό χώρο και αίθουσα τεχνικών σεμιναρίων στην οποία η τεχνική ενημέρωση … continue reading

2012

Η ΔΗΜΑΚΗΣ Α.Ε., εφαρμόζει σύστημα Διαχείρισης ISO 9001:2008.

2010

Μετεγκατάσταση του υποκαταστήματος στην ανατολική Θεσσαλονίκη, σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 800 τ.μ.  

2002

Επέκταση της επιχειρηματικής δραστηριότητας σε όλη την Β. Ελλάδα καθώς επίσης και σε όλη την περιοχή των Βαλκανίων. Δημιουργείται νέο κέντρο διανομής στη δυτική Θεσσαλονίκη, αποσκοπώντας στην αμεσότερη κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών.  

2001

Τροποποίηση επωνυμίας από “DIMCO A.E.” σε “ΔΗΜΑΚΗΣ Α.Ε.”.

1998

Λόγω των αυξανόμενων αναγκών απαιτείται η δημιουργία υποκαταστήματος στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

1993

Η αρχική μορφή της επιχείρησης αλλάζει με την σύσταση της εταιρίας “DIMCO A.E.” η οποία αποκτά καθαρά εμπορικό χαρακτήρα μέσω των πωλήσεων ειδών θέρμανσης και συναφών ειδών.

1968

Η ίδρυση της εταιρίας “ΔΗΜΑΚΗΣ Δ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ” από τον κο. Δημάκη Γεώργιο, με κύριο αντικείμενο τις μηχανολογικές εργασίες, σηματοδοτεί την απαρχή της επιτυχημένης της πορείας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο